Over Ruggable

Over Ruggable

Volgens Jeneva Bill, eigenaar en uitvinder van Ruggable, gaat het bij decoreren niet alleen om het uitzoeken van een kleur, maar gaat het om het creëren van een leefstijl. Jeneva houdt van huisdecoratie die stijlvol is, maar ook comfortabel en praktisch: vandaar het wasbare systeem van Ruggable! De vloerkleden zijn ontworpen en ontwikkeld in Los Angeles, Verenigde Staten.

Ruggable regels om na te leven:
– Houd je schoenen aan
– Knoeien mag
– Huisdieren zijn rommelig
– Kinderen blijven kinderen
– Verandering is welkom
– Geef een feestje
– Gooi het in de wasmachine

Ruggable is:
– Gemakkelijk te verplaatsen
– Kan in de wasmachine
– Eenvoudig te veranderen

Ruggable:
– Geschikt voor drukke huishoudens 
– Goedgekeurd voor huisdieren 
– Duurzame materialen


Waar zijn de vloerkleden van gemaakt?

De geweven toplaag is gemaakt van 100% polyester (de bovenzijde van de toplaag is gemaakt van geweven polyester chenille stijl garen en de onderzijde is polyester breiwerk).
De twee lagen stof zijn verbonden aan elkaar met een niet-giftige lijm, eveneens van 100% polyester. Dit maakt het mogelijk om de gehele toplaag te recyclen, omdat het allemaal gemaakt is van hetzelfde synthetische materiaal.

De polyester vezel zal geen vloeistof absorberen. Ja, vloeistof zal worden opgenomen tussen de vezels maar niet ín de vezel. Dit zorgt ervoor dat vlekken en geurtjes er zo gemakkelijk uitgewassen kunnen worden.

De hoogpolige Ruggable Shag covers zijn gemaakt van “modacrylic” een synthetische vezel met een natuurlijke weerstand tegen vuur.
Ruggable tapijten bevatten geen toegevoegde vuur vertragende chemicaliën, voornamelijk omdat deze giftig zijn, maar ook omdat ze er op den duur uitgewassen zouden worden, na herhaaldelijk wassen.
In plaats daarvan, worden materialen gebruikt die van nature vuur vertragende test standaarden tegemoet komen of overstijgen.

Share this post