Nieuws

Daar zijn we dan! De nieuwe webshop Petizo by Joekelz! Vanaf nu vindt u bij ons de meest originele en bijzondere producten, vooraf getest door onze eigen trouwe viervoeters, want alleen wanneer zij er enthousiast van worden, zijn wij dat ook.

Wij kunnen met trots melden dat wij sinds april dit jaar exclusief distributeur zijn van het merk DG DogGear. Kwalitatief hoogwaardige hondenkleding met als belangrijkste kenmerk de perfecte pasvorm. Kleding die bovenal functioneel is, maar zeker ook oogstrelend. Allemaal gemaakt in Europa!

Daarnaast verkopen wij de Snoozer Cozy Caves, geïmporteerd vanuit Amerika. Een daverend succes! Een product dat keer op keer bewijst dat het precies is wat een hond of kat graag wil. Wilt u met ons en de viervoeters meegenieten? Kijkt u dan eens naar dit blij-makende album: Welkom bij de Cozy Cave Community!

Behalve huisdieren en hun baasjes bedienen van de meest vernieuwende producten, proberen wij ook een rol te spelen bij de plaatsing van honden die nog geen baasje hebben. Zo hebben wij recent een aantal van de prachtige jasjes van DG DogGear gedoneerd aan Stichting Greyhounds in Nood Nederland en Stiching Greyhound Friends. Zij hebben zelf de maten en kleuren mogen kiezen en er zal een tekst naar keuze op de jasjes geborduurd worden! Denk daarbij aan “Ter adoptie” of “Leuke hond zoekt lieve baas”.

Wij hopen dat u inmiddels net zo enthousiast bent als wij en met veel plezier onze nieuwe webshop bekijkt!

Lieve groet,
Team Petizo